grå måndag




Har nyss gjort läxa. Funderar på om jag ska smyga ut i köket och "norpa" den sista chokladbollen som ligger i kylen och bara väntar på att bli uppäten!
Jo, så blir det nog.

Sen drar jag med tilda och alice till olivia. :) Vet inte vad vi ska hitta på men de blir npg nått roligt som vanligt! :)

see u ! <3

purple nails


Gjorde dom igår eftersom vi fick gäster :)

Förlåt!

Jag har inte haft någonting att skriva om nu på jättelänge så därför har det inte blivit någon bloggning på några dagar. Va på konfirmaton idag iaf. Började i kyrkan och så.. De va en aning långtråkigt och så. Sen till mariagården och pratade mer där. Dom berättade lite vad som skulle hända och så.
Ska snart till Team spotria och försöka hitta nån jacka. Kanske går in på kicks också ;)

Ha're bra!

Chokladbollar kommer inom kort ;)

Nu ska jag och anton baka chokladbollar. Vi har kommit överäns om att jag häller i ingredienserna och anton kladdar ;) en mycket bra idé av mej!
Resultatet kommer senare !

Mina mjukis"tofflor"

Känner mej lite smått sjuk nu faktiskt,Troligtvis beror det på att det är så kallt ute och jag har ingen jacka att ta på mej på mornarna när vi går till skolan. Iaf ingen varm!
Så jag letade fram mina mjukistofflor och bytte till joggingbyxor :p Jag hostar och nyser hela tiden.. Huvudet känns tungt och det rinner i näsan. Inte bra! :s








Torsdag

Hade bara tre lektioner idag.. No, Matte lunch och engelska ;) Imorse fick jag för mej att jag och pappa skulle byta telefon så jag slet isär våra telefoner och bytte.. Gillar pappas mer. Vet inte riktigt varför? Den är skönare att hålla på med.. Fast det är inte sony ericsson så det är lite krånglit att hitta vissa saker :p

jaja.. Ska nog gå ner i källaren och kolla om vi har nå glass eller nått annat gott. Är söötsugen!!

 

Vi hörs!


Raspberry


Jag tror att jag tog bilden i juni någon gång.

Har precis kommit hem från Julia Hellström nu. Hon fyller år idag så jag och tjejerna gick till henne och fikade lite grann :) Mysigt värre! Hon gick en elgitarr av sin pappa och syrra. Den va riktigt snygg tycker jag ;)
Har ingen bild på're julia eftersom datorn är ny! :(


Nu ska jag nog börja på med engelska läxan som ska in på fredag, Man ska översätta en artikel från en tidning till engelska..

tårarna rinner

Mathilda och frida gick nyss utanför dörren. Vi har kollat på " The last song idag". Den är så sjukt bra, förutom att man grinar typ hela tiden. Ucha men jag försökte hålla mej så jag satt inte och bölade iaf. ;)
TIPSAR ALLA!
När skolan slutade så gick vi och köpte lite godis och sen hem till mej och myste :) Det spöööregnade när vi gick hem och jag hade skavsår på båda hälarna, som är helt vattniga nu, så det va inte så kul att gå..
Men det gick. Det blev ju desto mysigare när vi kom hem å krypa ner under filtarna med godis och en bra film ;)

btw, det funkar fortfarande inte å ladda upp bilder...

Ska snart äta tror jag och sen blir det nog lite matte som jag måste göra klart.. Sen blir det nog tv hela kvällen ;) Det är ju fångarna på fortet ikväll och imorgon. Sen blir det tidig kväll för min del ;)
Fast sånt säger man ju bara..





Hemma!

hallå

Kom nyss hem hem från skolan.. Har inte vart en sån jobbig dag faktiskt.mFick sluta tidigare från några lektioner och sen så jag vi nästan iinte jobbat någonting. Bara pratat och gått igenom lite saker.

Just nu håller jag på att ladda ner en film. The last song. Den är sjukt bra så!

Sitter även och lyssnar på musik "Shoreline :)

Ska på voltige kl 6 och sen måste jag skynda mej hem och kolla på fångarna på fortet! Efterlängtat! ;)



07:53

Nu ska jag gå ut i hallen och ta på mej skorna och så sen ska jag springa iväg och möta de andra och sen bär det av mot skolan. Börjar nog med engelska idag tror jag..
uppdaterar när jag kommer hem ! ;)


ojdå!

Efter det senaste inlägget så glömde jag totalt bort att blogga. Förlåt för det!
Vaknade kl halv 11 idag, och upp och satte mej vid datorn och kollade runt lite på tuben. Ska snart göra mej ordning och sen hitta på något :) Ingen aning om  änmen snart så.. ;)


Funderar

                                        
Egentligen, vad är meningen med en blogg? Vem fan bryr sej om vad jag gör på dagarna? Vem vill veta vad en vanlig tråkig svensson som jag har gjort idag tex?
Ingen!
jag läser inte andras bloggar heller, Jag bryr mej inte om vad dom gör. Bara typ några storbloggaresom tex foki och kenza men inte vanliga småbloggar som hela jävla sverige har. Man får ju inga läsare heller?
Det är ju ganska meningslöst egentligen men ändå kul på nått sätt.
Jag vet ju att det är mest kompisar som läser min blogg och kanske någon annan men det är inte många.
Jag tror inte att jag kommer sluta nu men jag kommer nog att trötta ganska snart, det känner jag på mej!
Någon som håller med?
Jag tycker att det är kul samtidigt som jag inte förståg varför..

klantarsel!

Haha, oups! Jag hade visst inte så många besökare som jag trodde ! Kollade på sidvisningar ist för besökare ;)
ja så nu vet alla hur smart jag är!
Vart faktiskt besviken när jag mäskte att jag inte hade många! -.-

ABSTINENS!

vet inte hur det stavas men jag tror att det ska vara så!

Fyfan, nu vill jag att voltigen ska börja på riktigt.. Vi har inte haft en ändå riktig träning än + att ingen kommer. Det är bara jag mathilda och frida och ibland några av " Mini-ligan" som marie kallar dom! Det är dom yngsta i laget. Haha!
Men på söndag blir det nog träning på vår häst Chester! Vi ska överaska marie med lite nya Kürer som vi har kommit på! ;)
Kommer bli grymt kul, synd bara att det inte är söndag idag eller imorgon!




Här ska nördas!


oseriös bild!!

Resten av dagen ska jag bara sitta och nörda dator och ta det lugnt ;) Sen jag fick min dator så har det blivigt mycke dator på senaste tiden men det blir väl så när man får nya saker!
Har någon av er fått nått nytt på senaste tiden? :P

Hur som hellst så kollade vi på film idag. "Den bästa av mödrar" hette den och var sådär.. Ganska långtråkig men ändå lite spännande eller hur man ska förklara. Det handlade om andra världskriget och jag brukar gilla sådanna filmer men den här va inte såå bra. Inget tips från min sida.

Märkte idag att jag hade ovanligt många läsare för att vara mej så det var jättekul! Fortsätt och läs tycker ja!
Men ni var lite dålig på kommentarer så de kan ni ju slänga in nå gång då och då ;)
Tack!




första skoldagen

Det kändes konstigt att kliva upp tidigt på morgonen och göra sig klar för skolan samtidigt som det känns som att sommarlovet precis börjat. Jag kan inte bestämma mej om sommarlovet har gått fort eller sakta egentligen..
Hur som hellst så började vi kl. 9 imorse. Vi satt bara i hemklassrummet och pratade och fick massa papper, sen lunch men vi sket i och äta och sen gick vi till bildsalen och hade en liten bildlektion för att i 8an har vi inte bild så janne ville typ ha en bildlektion med oss eller nått. Vi slutade kl halv 2 så då gick vi till furan och käka sallad!
VILL INTE BÖRJA SKOLAN!!

Hur känner ni inför skolan? :)

Ny header

Var så trött på den gamla så jag gjorde en ny. Den är inge så märkvärdig men det är iaf nått :)
Nu ska jag ta en cupcake tror jag och sen försöka hitta på något sista dagen på sommarlovet!!
Vill fan inte börja skolan igen och så börjar man 8an också. Det kännas som att det är det värsta året i högstadiet. Uffa!


sötiskatt! ♥

Valbo today


Tyvärr så han jag inte uppdatera bloggen imorse eftersom jag åkte till valbo med mamma anton och nettan :p
Vi åkte vid 11 så..
Dagen började på ikea. Gick omkring där och kollade lite så smågrejer. Mamma köpte ett skoställ och lite diverse prytlar ;)
Sen begav vi oss till köpcentret och gick in på scorette. Köpte ett par nys höstskor där. Sen gick vi runt lite och då stötta jag på alice, tilda och olivia så jag gick med dom en stund. Jag och lollo köpte ett par roliga glasögon på skämt mest ;)
Sen åt vi lite och så..


Höstskor, scorette 399:-


Trosor, vero moda 99:-


Tröja, Vero moda 129:-


T-shirt, gina tricot 99:-


färlåt för suddig bild.
Bh, H&M 99:-


Glasögon, bikbok 20 :- tror jag :p

det var allt och nu så ska jag ta och vara lite social med dom andra så ni får ha det så bra ;)

Cupcakes

Hoppas ni inte blir allt för sugna ;)





Är sommaren tillbaka!?

Den senaste veckan har ju faktiskt vart jävligt varm! Över 25 grader både idag och igår.. Fatta nice! :D


Janne och billy..

.. heter hästarna som mathilda och frida red idag. :) Jag följde med och fick lite mortion på sidan om ;) Gick och sprang gjorde jag medans dom red. Fick även provrida lite grann på billy :p

Nu ska jag nog baka, är sugen på att prova på cupcakes eftersom vi har ingredienser och jag har aldrig gjort det! :p
Ska nog sätta igång med det nu och få ni bild sen :)

btw. är lite lat med bilder men jag har inga på datorn än så det  kommerbli ändringar framöver :)


Dragracing?!

Haha, Anneli gav mamma den värsta presenten någonsin!

Det började med att annelis granne kom, vid ungefär 12 idag, och hämtade mamma i raggarbil. Jag pappa och anton åkte efter upp till flygstaden. Där stog det en dragracingbil och väntade på henne, så hon fick byta om tilll brandkläder och ta på sig hjälm och allt och sätta sig i bilen.
Haha jag kan lova att hon höll på att skita på sig :ö
Sen åkte dom ut på banan och gjorde klart för start. Mamma han inte äns tänka innan han drog iväg i 176 km/h PÅ DIREKTEN! det tog 6.5 sekunder att åka 200 meter! Tom. jag var nervös och då kan jag tänka mej hur nervös hon va!

Fatta varmt det vart idag då? typ 27 grader här! I skuggan asså! :o

men nu ska jag ner på stan :)

Fredag 13

Idag är det ju fredag den 13de. Det har, som tu ärr, inte hänt nått hemskt för mej (än) men jag ska inte säga nått. Dagen är ju inte slut än (;
Har käkat hemagjorda hambugrare till middag, Mycket godare än köpta tycker jag!






Haha, hamburgare och coca cola, typisk tjockis style ;)
sen blir de marabou och chips! Haha myycket bättre!

Curly

Brukar alltid platta mitt hår men idag så testade jag att burra upp det istället. Använde ingen locktång eller så utan duschade håret igår sen hade jag i mouse och sen satte jag upp det i en knut mitt på huvet och sov så :) Dagen efter så blåste jag det och hade i lite hårspray. Vill man kan man ju ha i dust it ;)




Har inte borstat ut det heller just för att det ska se lite ruffsit ut :p


nothing to do?

Har nyss vart ute på golfen och tränat. Haha inte en jävel kom förutom jag så blev träning själv ;)
Var hos alice och tilda igår ju typ hela dagen. Sen på kvällen åkte jag frida och mathilda iväg och tränade Voltige :p När vi kom dit så skulle vi börja ta ut bocken och alla madrasser och saker men då var dörren låst! Så vi kom inte in. Vi gick runt och försökte öppna massa dörrar men alla vart låst så vi satte oss i bilen påväg hem igen men då såg jag att den största dörren på hela stallet stog helt öppen. Haha. så vi åkte tilbaka och tränade en timme ;) Glömde kameran så har inga bilder..

Nu sitter jag som en slöhög vid datorn och gör ingenting.
Hur fan skulle livet vara uten dator? det skulle man ju aldrig klara, Haha!

Ska nog hjälpa mamma och baka typ morotskaka till imöra snart. Hon ska ha 40-års fest :)
JUSTE!! IMORGON; HEREGUD HON KOMMER SKITA PÅ SEJ!! HAHA!
berättar sen ;)

bake a cake

Har nyss bakad en såkallad "kladdkake-muffins-paj" ;) haha det är en blandning av kladdkaka, muffins, paj. Svårt att räka ut va?
Tilda tjatar om att vi ska äta den nu så ska ta och göra det nu.

Hade lite brottom så va tvungen att ta med camen :p

i klapparvik

Hej
Sitter här med alice tilda och olivia. Sitter och spelar nå barnspel och drygar med folk! Haha grymt kul faktiskt!
Alice och tilda ska snart äta pytt i panna ;) jag som är såååååååå hungriig! haha närå :p

nytagen bild på oss ;p

fyfan vad jag olängtar till skolan börjar. Tänker på i vintras när det var -25 garder snöflingorna va som isbitar och vi var tvungna att gå till skolan. uuch...


Nyvaken

har nyss vaknat och fixat mej lite. Ska snart käka frulle tror jag för min mage kurrar som vanligt.
Hade svårt att sova igår eftersom jag mådde illa, låg vaken till kanske halv 2 - 2.
Vet inte vad jag ska göra idag, har inte vart med nån på länge nu så jag får väl ringa runt och fråga.
Ska nog fixa naglarna också för de va länge sen nu :)

men aa, hejs ♥


Nu ska de funka!

Har suttit hela dagen och fixat med en annan blogg på blogg.se. Lärde mej hur man fixar header och allt det där idag så har donat med det och när jag var klar med allt och skrivit ett inlägg så loggade jag såklart ut. Kollade runt på lite sidor och så. Sen när jag skulle logga in igen så funka de inte! Fick lite panik och förökte igen och igen.. men nejnej, då hitta jag en knapp där de stog "glömt lösenord" eller nått så jag klicka på den och skerv in ett nytt men inte fan ska de funka.
Kom på att jag hade en annan blogg här som jag testade logga in på och de funka! Så har gjort den snarlika som den andra.
Haha, inte för att ni kanske är så intresserade av det här men. ;)

ligger här i sängen nu och mår illa. Det bubblar as mycke i magen, haha! kanske åt för många cheesballs ;)
Ska väl lägga mej snart tror jag.

orkar inte ladda upp någon bild nu

RSS 2.0