Back in the house!

Neeej, allt som jag hade skrivit försvann! :o Men jag tar det kortfattat. Lägret var jättekul. Vi faddrar har fått planera och hjälpa till mer än vanligt vilket är kul :) Dock var vi lite vääl många personer, 82 st.. Men det funkade! Jag tror att det komer blir bättre när vi hållt på ett tag.  Direkt efter att jag hade kommit hem han jag bara packa upp coh byta om och sen bar det av till stallat för ridning. :)

Nu på kvällen har jag bara såsat framför tvn.. Btw! Har någon av er sett Dunderklumpen?? Seriöst den sötaste filmen ever. Min favvo när jag var liten! ♥





Okej, lite tjatig nu men..

Hallå! Nu ska jag tjata lite mer om undersvk! Har precis packat klart och om ungefär en timme går.. oj vart lite distraherad för pepsi kom och var ovabligt gosig <3, om en timme går bussen ungefär! Det kommer bli fett kul! Vi kommer hem på fredag så då har man ju hela helgen sen också! Nej men vi hörs om tre dagar hörni! :D

Mobilnlogg.

Tjenare!

Tar och försöker mej på en mobilbloggning ;) jag har precis gjort mej klar och om en kvart bär det av till skolan! Har faktiskt ganska mycket att göra idag men jag hoppas att jag inte blir där för sent. När jag kommer hem ska jag packa! He he, orkade inte göra det igår så jag följer traditionen och packar i sista sekund!

Hörs! ;)


Undersvik imorgon!

Hallå folket!

Som sagt så är det ju dags för ännu ett läger nu på onsdag! Den här gången har vi fått med oss Mathilda och Tilda som ska konfirmera sig! Eller ja, troligen :) Det kommer bli grymt! Vi åker vid 5 imorgon så om jag har tur så hinner jag slänga in ett inlägg föve.. annars får jag försöka blogga via blogg appen ;) Åh, jag älskar verkligen undersvik. Längtar efter alla mysiga kvällar och all god mat! Och det braiga är att vi har inläsningsdag imorgon och då får man jobba med vad man vill så dagen kommer troligen att kännas som att den kommer gå lite fortare.

Näe, puss och gonatt!


Blogg.se appen!

Äntligen har blogg.se skapat en app till, vad jag vet Iphoen men den finns säkert till android också! Sökte på det i appstore bara för någon dag sedan men då fanns det icke minsan! Men nu har dom äntligen fixat en! Sök bara på Blogg.se så kommer den upp!
                                                   

måla, måla, mååla!

Hej!

Funderar på att börja på en ny målning. Men jag vet inte riktigt vad jag ska ha för motiv.. Mamma gav förslag på Pepsi men jag vet inte jag. Det kanske blir lite för svårt fast..  aah, jag vet inte! Vi får se :) Har jätte lust att måla och den bild jag hållt på med ett tag nu är precis klar!

Resultat:



Nej nu ska jag börja med en ny! :)

Söndag

Oj nu har jag suttit i kanske 5 minuter utan att veta vad jag ska skriva! Kan ju berätta att jag var ute och red idag med Emilia och Frida. Vi red ut genom skogar, vid vattnet, på ängar och lite överallt. Skitmysigt! Efter det Bar det av vidare till stallet för voltigeträning. Dock var Chester upptagen så vi fick ta trähästen men det gick bra det också! Fick inga bilder tyvär.. :/

Men för att liva upp inlägget lite så slänger jag in en bild på världens sötaste kisse! ♥



Nu är det bara att tagga om för ännu en skolvecka! Som tur är så går vi bara två riktiga dagar för på onsdag är det inläsningsdag och sedan studiedagar och då drar jag Lollo Mathilda och Tilda till undersvik för läger! Nice :D


Morning sunshines

Godmorgon!

Igår kunde jag inte blogga någonting för jag följde med Alice, Tilda och Olivia till gävle vid 10. Vi tog ett varv på stan och shoppade litegrann innan det var dags för bio! :) Kollade på Jag saknar dig! Och det kan vara den sorgligaste filmen jag sätt i hela mitt liv! plus att den var baserad på verkligenhet!
Jag skulle ju se den i fredags men det var nå fel på den så det gick inte att kolla.

Nu ska jag göra mig iordning för ännu en voltige träning! :)

Till er som inte tycker att jag är generös!

* Jag och mathilda skilljs åt*

Julia: Kommer du till mej när du är klar då?

Mathilda: Ja, och då vill jag ha en fin rysk kaviar på ett kex!!

Julia: Som du vill!

                                                                  ↓






Dock hade vi bara Svennes kaviar men vafan.. Rysk eller svennes! Så stor skillnad kan det väl inte vara?





Can't you see it in my eyes?



Hej :)

Känner att jag inte orkar göra så mycket idag.. Har just målat lite, gjort klart grunden och gjort det mästa av motivet. Meningen är att den ska se lite slarvig ut! Om man gör allting i exakt raka linjer och så så ser det bara konstigt ut, tycker jag :)

Hur som hellst.. Tror att jag ska göra en kopp te nu och kolla på filmen "Jag saknar dig"! Har hört att den ska vara så bra så man får väl ge den en chans.

Vi hörs! :)

Long time left..



Det här kalla vädret får mej att sakna sommaren! Och tänk att det är ett helt år kvar... Nej fyfan.

start of something new


Slarvigt tagen bild..

Ja, detta är ju alltid en början!. Kan inte riktigt förklara hur jag tänkt mej att det ska bli men jag visar resultat när bilden är klar! Är inte klar med grunden riktigt än, det finns fortfarande några saker som måste finslipas!

Nu är klockan snart 10 och jag ska börja göra mej klar för att sova. Vi börjar nämligen kl 7.45 imorgon..

Bloggar mer imorgon! ♥

Love will light the way



Hello!
Har inte kunnat blogga någonting igår för att vårt internet var helstört! Men nu ska allt förhoppningsvis vara löst :)
Annars lär ni märka om jag inte uppdaterar!

Provet idag gick helt OK och det känndes som att jag hade pluggat på rätt saker för en gångs skull! Jag säger inte att jag kommer ha rätt på allt men några "R" ska man väl kunna skrapa ihop! Anyways, nu SKA jag börja med målningen.. Jag har en fin bild i huvet som jag ska försöka måla tänkte jag.. Sist jag sa att ja skulle måla blev det inte av men nu så!

Sen är det Voltige kl17.00

Ha en fin eftermiddag! ♥


Tisdag..

Det känns iallafall skönta att ha avklarat den jobbigaste dagen på veckan. Dock kunde man inte ta det lugnt efter skolan. Jag, Mathilda, Frida och Olivia har pluggat på No'n ända sen vi kom hem och nu tycker vi att vi förtjärnat lite filmmys med Gnomeo och Julia! Så innan folket blir allt för otålig här så ska jag gå och starta upp filmen!



Okoncentrerade tjejer ;)

No-plugg

Ja, den här eftermiddgen har jag spenderat hos mathilda och olivia men massor av pluggande inför ett NO prov på onsdag. Känns ändå inte som att man har nått bättre för sig när det spöregnar ute..

P.s märkte att jag hade en jäkla massa stavfel för tre inlägg sedan! Haha, jag tror att jag hade lite bråttom när jag skrev det.. (a)

Men nu måste jag skynda mej innan olivia får ett utbrått på mej här! Hörs ♥

Godnatt


Problems..

Haha, tjejer kan ha lite patetiska problem ibland ↓

Sitter just nu och kollar runt på höstskor och de ända snygga jag hittar har klack vilket jag INTE använder! Dels för att jag blir så överdrivet lång då och sen kan jag knappt gå i dem (a) Men jag hittar inga andra skor som jag fastnar för.

Jag menar, kolla in dessa alltså!

  

Kärlek vid första ögonkastet ♥


första "riktiga" voltigeträningen på länge!




Gamla bilder eftersom jag faktiskt inte hunnit tagit några på ett tag
 
Jag hoppas verkligen att Chester kommer klara av detta nu. De sista gångerna när vi körde förr så var ha ninte allt bra, men idag känndes det mycket bättre. Han var lite seg och så i början men mot slutet gick han förvånansvärt bra! ♥

Nu har jag precis kommit innanför dörren och fick världens lust att måla lite med mina nya akrylfärger! Så jag går och gör de nu.. ;)

It's all about the details!

Juste! Lägg märke till kommentarsrutan som jag fixat till. Är ganska nöjs actually :)



Så nu jävlar är det bara att kommentera gott folk!!


Emlan

.. har precis gått hem för att äta lite och själv sitter jag här och hjälper henne att fixa en egen blogg :) Hon vart lite sugen på att starta en egen tror jag, och självklart ställer jag upp och hjälper till!
Dock an jag inte skapa själva bloggen eftersom jag inte vet vad hon ska ha för lösenord men hon kommer snart tillbaka så vi fixar det då :)

Vi lekte lite med kameran också!





Ha en bra kväll (:


Finally

Äntligen så fick jag till det..

Detta firas med en Ben&Jerrys Fhish Food!


Friday night..

Juste nu sitter jag och fipplar med headern. Det är så svårt att få det rätt! Men det är ju fredag så jag är glad ändå. Äntligen en helg när jag inte är upptagen med någonting över huvudtaget! Jo, bara voltige men det är kul så det räknas inte ;) Har inte fått sovmorgon på 3 helger nu så jag känner att jag är värd det!

Nej nu ska jag fortsätta med fipplandet!


Åh nej! Bilden fick mej att längta efter sommarn :o


Ha det bra!


Strating over!

Hej alla

För någon vecka sedan fick jag värsta suget att börja blogga igen men jag har liksom aldrig orkar sätta mej ner och fixa.. plus att jag hade glömt användarnamn! Men idag kom jag på vad det var! Så nu startar jag upp det här igen och hoppas att det går bättre denna gång! 

 

bild från i sommras :)

Btw: Ignorera headern sålänge! Ska fixa den senare..

RSS 2.0