En dag på nytorp!

Har precis kommit hem från nytorp i arbrå, åkte dit med frida, mathilda och hennes mamma för det var öppet hus där idag. Nytorp är ett gymnasium med inriktning häst & landtbruk. Gick runt och kollade på massa gulliga kor, grisar och hästar!
Först kollade vi på korna och kalvarna! Jag tyckte helt klart bäst om kalvarna, dom kom och slickades och var jätte go'a!
Sen kom vi in till grisarna och där luktade det inte gott! Jag fattar inte hur grisar kan vara så jävla STORA!! När jag tänker mej grisar så tänkaer jag medelstora rosa grisar men dom här va enorma!
"men" det fanns nyfödda kultingar också, hur jävla söta som hellst! Jag dör!

Vi fortsatte sen till resten av djuren.. Kaninerna och hönsen och sist hästarna !

Riktigt mysigt var det där men jag kommer värkligen inte att satsa på de.

Självklart glömde jag kameran så inga bilder blir de..

Ställde klockan fel IGEN!

Jag tror att jag har ställt klockan fel typ varje dag denhär veckan! Idag klev jag upp en timme för tidigt, alltså två timmar innan vi ska gå och inte kunde jag somna om heller så jag har vart vaken ett tag nu.´Tur att det är helg nu snart iaf...
Juste! Min dator fyller ju 1 månad idag!
 

Nu ska jag göra mej ordning :p

varför kan man aldrig se normal ut på skolfotot?

Det är något som jag aldrig riktigt har förstått.. Antingen så gör man nån konstig min eller så blundar man eller så blir man för blek eller, ja jag vettifan allt va de är!
Så är det iaf för mej -.-

Ska nog börja med läxan nu och sen ikväll så ska jag iväg på nått med klassen och deras föräldrar till svartsundet. :p Jag tror att det skulle vara någon fisketävling men jag ska inte vara med. uch hatar å fiska, tycker så synd om fisken när den ligger och sprattlar för att den inte får någon luft! :(


copy from : http//:letthedreambegin.blogg.se


ha're bra!♥


Go'natt nu!

Nu orkar jag inge mer för idag. Är trött efter ett träningspass idag, första dagen på vågbros gympasal och de kändes lite konstigt för det var ju ett tag sen nu. ;)
aja innan jag somnar så ska jag, tro det eller ej, läsa lite ur män som hatar kvinnor! Har lånat den av pappa men har inte orkat läsa för jag tycker att det är så "katastrofalt", frida egna lilla uttryck, tråkigt.. menmen. Haha!

Ha're bra! ♥


Gissa vad!?

Hur många av er kan gissa vad jag är sugen på just nu?
Kommentera!




bilder är dåligt gjort men jag bara slängde ihop nått!

Springer snart iväg ner på strömminsleken med mathilda och frida. Awesome! :'D Blir nog inge karruseller iår för min del.. uch, jag är ingen karrusellmänniska över huvud taget. men de blir nog kul ändå :D

4 dagar

märkte att det va 4 dagar sedan jag bloggade sist men det har vart ganks amycket med skolan och läxor + att jag var på strömingsleken igår men alice tilda olivia och carro. Så aa ska försöka bättra mej!

Vid kl 11 ska jag åka till medeltidsdagen med mathilda och frida. Ett mysigt ställe i skog där dom har lite olika djur och alla går klädda som medeltidsmänniskor och det finns lite olika stånd och så. Sen lite senare, kanske vid 6, så ska vi ner på s-leken. Sweet!


RSS 2.0